Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

I know but mine keeps shutting off Johnny all connection look good idk what else to do 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had the exact same problem with mine this spring 588 uses all the same wires


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

When does it shut off??? Does it turn right back on?? Did you call Furuno? They have the best tech support in the market!!! I have the 587, also had the 620 prior to that, love these units!!!

Capt Rich


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have two brand new batteries all connection are clean  it turns on and goes black 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's why I ask for help I'll call tech support but I'm not very good at electronic things

Share this post


Link to post
Share on other sites

I miss it terrible I have new Garmin sonar but just love the furuno

Share this post


Link to post
Share on other sites

They will walk you through, literally step by step on the phone. Give them all the details you can!!

Capt Rich


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be a power issue to the block that you’re connecting it too. Check and see if you have power to it. The power cord is tiny and I was having issues with mine too. It was just a bad connection.


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check it was clean and solid gonna try disconnect ground tech support gave me something to look at  

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Masterb8r said:

I just had the exact same problem with mine this spring 588 uses all the same wires
Ok how did you fix it

Sent from my iPhone using Lake Ontario United

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bought a 588 still trying to get the 585 repaired Nothing on inside looks odd but when sun was out it would shut off on cooler overcast days it was fine


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will 588  plug into power and transducer  cable of of 585

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will 588  plug into power and transducer  cable of of 585

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes that’s why I got that one there is a smaller screen version that will also not sure the # but might be 628


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have through hull transducer so I did not want to have to buy another


Sent from my iPhone using Lake Ontario United

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right don't blame you I'd like to save money but definitely don't like fishing without it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×