Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Friday

About an hour and a half into practice we went to switch motors and realized our shaft on the starboard side had slid out of the coupler. We limped in on 1 engine, and got her temporarily fixed in a few hours. Got back out around 12 and put in a few more hours of practice. We had a good bite out front in the morning with just about every presentation going in 150-300' of water. The afternoon we checked the drop, and our screen was blank and all we could muster up was a few shakers.

 

Saturday

We limped out to 80' and set up. We deployed our 3 Cannon Digitrolls, 2 wire divers, and 1 A-TOM-MIK copper. By the days end we fished with 1 Cannon, 2 wire divers, and 3 A-TOM-MIK coppers. The only fish coming on our Cannons were up high and they weren't the class we were looking for. Our divers were going out 150-225' with Familiar bite meat and Wonderbread Smartfish/A-TOM-MIK Glow Blue Hammer. On our coppers were on fire and it was all Familiar Bite on them. We had no shortage of fish. Easily hooked into 30 Salmon, but we just didn't have the caliber of fish under us we needed.

 

We finished the day in 11th place, which is our worst finish this season. Congrats to the teams that did well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like a tough weekend.  Hope the mechanical issues get taken care of and that you are back to your usual level of success the rest of the summer.  Sucks, but some days you just know it isn't your day. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man that sucks to hear about a mechanical issue, from experience I can say that take the morale out of the guy's whether it shows or not. Sounds like day 2 was better but just not quality of fish, which might be part of the mechanical issues? Not having the faith of the vessel tends to play a big part of the game.!! Sorry this happened, but there's always next time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

that happened to me last year but we only had a 9.9 as a back up 13 miles out.

Been there,that sucks, at a whopping 3.5 mph that takes for ever

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...