Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Hey does anyone use a moor sub troll 900 ? I have been having problems with mine all year i don't think the prob is working right as i have temps reading right but the speed is stuck at quarter mile ...I've tried a new head unit and re wired everything too i was wondering if anyone was in the pickering - napanee area willing to help a fisherman out by letting me try your prob we could even do a fish together ...or if anyone has had the same issues any help would be appreciated !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure your propeller is spinning freely. 

 

Tom B.

(LongLine)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This may sound dumb but i have to spit on the wheel of the fishhawk before i send it down or it wont read properly, i have had to pull it up twice when i forgot and now do it every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Take a toothpick and put a little vasiline on the prop shaft.  See if it makes any difference.

 

2nd thought:  your probe stays pretty horizontal in the water .....right?  i.e. not taped so tight it can't swivel.

 

Tom b.

(LongLine)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×